Cooking

Рецепт: Guacamole або Гуакамоле

Фото: Гуакамоле

























Гуакамоле (ісп. guacamole), також гуакамоуле, гуакамоул, гвакамоле, гвакамоуле, вакамоле - паста з м'якоті авокадо. Страва мексиканської кухні

Стигле авокадо розрізаємо
навпіл, ложкою виймаємо кісточку, потім м'якоть. Додаємо сіль, сік лимона або лайма і перетираємо всі інгридієнти до легкої консистенції.

Дуже часто складно знайти у продажу стиглий (= м'який) плід авокадо. Тому можна купити
неспіле (= тверде) авокадо і залишити достигати на декілька днів
в домашніх умовах.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Сніданок "La Petit"


500 г знежиреного творогу
2 ст. ложки меду
полуниця, чорниця, малина

Немає коментарів:

Дописати коментар