Рецепт: Guacamole або Гуакамоле
![]() |
Фото: Гуакамоле |
Гуакамоле (ісп. guacamole), також гуакамоуле, гуакамоул, гвакамоле, гвакамоуле, вакамоле - паста з м'якоті авокадо. Страва мексиканської кухні
Стигле авокадо розрізаємо навпіл, ложкою виймаємо кісточку, потім м'якоть. Додаємо сіль, сік лимона або лайма і перетираємо всі інгридієнти до легкої консистенції.
Дуже часто складно знайти у продажу стиглий (= м'який) плід авокадо. Тому можна купити неспіле (= тверде) авокадо і залишити достигати на декілька днів в домашніх умовах.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Немає коментарів:
Дописати коментар